Tarieven

Kennismakingsgesprek

Het eerste gesprek is een persoonlijke kennismaking. Dit is een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Hierna kun je rustig nadenken of je verder wilt.

Vervolggesprekken

De vervolggesprekken kosten  € 65 euro per uur (incl. BTW).

Vergoeding door werkgever

Vaak zijn werkgevers bereid de kosten van de hulpverlening te vergoeden. Dit overleg je zelf met je werkgever / bedrijfsarts. Jouw werkgever en/of de bedrijfsarts kan dan contact met mij opnemen om de voorwaarden af te stemmen.

Reiskosten

Als ik bij je thuis kom en dit is verder dan 5 km van mijn praktijk, reken ik 19 eurocent per kilometer aan reiskostenvergoeding.

Annuleringen

Een afspraak kunt je tot 24 uur van te voren annuleren via e-mail of telefoon. Als de annulering binnen de 24 uur valt wordt 50% van het gevraagde tarief in rekening gebracht (met uitzondering van bijzondere omstandigheden). In het geval van een no-show wordt 100% van het tarief in rekening gebracht.

Wanneer de kosten een probleem vormen en je belemmeren om te komen, kun je in aanmerking komen voor een inkomensafhankelijk tarief. Ik vind het belangrijk dat iedereen, ongeacht financiële situatie, terecht kan voor goede hulp.